Het Luisterpost-team

Wie zijn wij?

De stream van www.luisterpost.eu draait verschillende soorten muziek, waaronder de Nederlandstalige, Engelstalige en Duitstalige artiesten. Maar ook komen de streektalen aanbod.

De Dj’s zijn allemaal vrijwilligers en doen dit dus in hun vrije tijd. Ze doen allemaal hun best om zo veel mogelijk muziek te verzamelen. Af en toe zal er een dj zijn die non-stop muziek draait, dit komt dan door andere bezigheden op dat moment of het ontbreken van materiaal.

Luisterpost-team doet haar best om zo veel en snel mogelijk de nieuwste muziek van de actieve artiesten te bemachtigen, maar ook van alle andere artiesten. We proberen het muziek bestand zo groot mogelijk te krijgen. Mochten we nummers niet hebben en er wordt om gevraagd, doen we ons best om die nummers toch in ons bezit te krijgen.

Iedere Dj heeft ook zijn eigen kwaliteiten wat betreft o.a. het presenteren, sociale media of website.

Zois Dj Luisterpost actief bezig om de sociale media en de stream-site bij te houden.

Dj Manu heeft het artiesten-contact voor haar rekening genomen.

Zo doet een Dj naast het maken van hun programma dus vaak ook nog iets extra’s. Samen zorgen ze voor een zo compleet mogelijk geheel van de stream, website en sociale media.

Zo heeft www.luisterpost.eu ook een chatroom en daar zijn de verschillende Dj’s regelmatig ook te vinden voor een gezellig praatje of het beantwoorden van vragen die er misschien zijn op dat moment.