Ronn Amsterdam

Dat is de titel van de allernieuwste single van de sympathieke levenslied zanger “Ronn Amsterdam”. Het is een lied dat je meteen raakt want al meteen bij het  intro voel je de emotie en liefde in zijn warme melodieuze stem.
Maar ook meteen een boodschap die vertelt over hoe eigenlijk heel Nederland in de ban is van “Corona”. Met de openingszin “Ziekte wandelt door de straten” weten  singer/songwriters Danny Ferdinandus en Dick Hoogerwaard  wederom een gevoelige snaar te raken. Het liedje vertelt eigenlijk dat liefde nooit verloren gaat en altijd een weg zal zoeken om dat aan die ander te laten weten.
Danny is geen onbekende in de muziekwereld, hij componeerde al  ruim 40 jaar heel veel liedjes voor o.a. “ustine Pelmelay, Grad Damen (het ligt niet aan jou), Lisette van der Ploeg(Vlinders) , Dani Vermeulen(Oranjekroon lied SAMEN), Abraham Laisina(1000 kisses) en nog voor diverse andere artiesten.
Toen Danny onlangs werd benaderd door Ronn, is hij niet zomaar iets gaan componeren. Hij ging Ronn zijn vorige cd’s aandachtig beluisteren, raakte toen onder indruk van de diepe warme stem van Ronn, en wilde dit keer iets maken wat nog niet veel gedaan is. Het lied heeft alle ingrediënten van een pop levenslied, mooie melodie, heerlijk gitaarspel, met een beat en ritme waardoor je in een heerlijke flow komt . De tekst  van het lied heeft ook nog  een boodschap voor iedereen in deze moeilijke tijd.
Van het eerste moment  dat Ronn begint te zingen wordt je gegrepen door het warme gevoel dat Ronn weet te leggen in dit mooie lied. Hij geniet steeds meer bekendheid in heel Nederland en overal waar hij komt en zingt laat hij een heel fijn gevoel achter, want mensen houden gewoon van zijn stem en zijn persoonlijkheid.
Danny vindt Ronn een zanger die heel veel in zijn mars heeft en is al met nieuw lied bezig waar hij Ronn begeleidt alleen op akoestisch gitaar. Ook daarin  laat Ronn zijn veelzijdigheid horen. Hij is absoluut geen eendagsvlieg  en zal het niet lang meer duren voordat straks heel Nederland Ronn in de armen sluit.  En eerlijk gezegd als je naar het liedje luistert meer dan verdient.