Burdy

01-01-2020 Nieuwe single van Burdy – Mit mien ogen dicht / Ramona Ramona op zwart vinyl! Opnieuw geperst op zwart vinyl door Mooifeessie.nl en via de plugger Geert Hakse gestuurd naar alle radio stations in Nederland! Beide nummers zijn inmiddels Piratenklassiekers.

Leverbaar vanaf Maandag 1 februari 2021:

7″ Burdy – Mit Mien Ogen Dicht/ Ramona-Ramona. Een deel van de opbrengst doneert www.mooifeessie.nl aan Qbuzz chauffeuse Sanne, voor haar buikwandcorrectie die niet wordt vergoed door de verzekering. Bestel hem in de fan-shop en krijg hem via de post opgestuurd.

www.burdy.eu/shop

Burdy primeur single en videoclip “Kop der veur” Volkszanger Burdy uit Ulrum heeft een compleet nieuw nummer geschreven speciaal om iedereen die getroffen is door de Corona epidemie een hart onder de riem te steken doormiddel van de Groninger kreet “Kop der veur” . Tal van andere bekende Groningers figureren in de videoclip van de nieuwe single ‘Kop der veur. Wie broez’n deur’ van volkszanger Burdy uit Ulrum. FC keeper Sergio Padt , oud-voetballers Henk de Haan en Martin Drent, Donar speler Thomas Koenis, Wim Drents typetje Evert Baptist, zanger (en streektaalconsulent) Olaf Vos, Wat Aans, Journalist Piet van Dijken, collega buschauffeur Jan Huizinga en o.v. journaliste Yvonne de Noord , prins carnaval Jan Hofman en zijn adjudant Henk Gerdez uit Kronkeldörp Kloosterburen. tv Noord  coryfeeën  Karel Oosterhuis, Serge, Niiwino Geertsema, fans Melvin Rijpkema en Jan Wijenberg uit Sappemeer en dansgroep de Worlddancers figureren mee in de clip van Burdy (Bert Schaap). De single werd gelanceerd op 1 maart omdat ‘Meert moand’ traditioneel ‘dialect moand’ is bij de regionale radiostations in Nederland. Er wordt dan extra aandacht besteed aan dialect muziek uit de streek. De videoclip is  te zien via https://youtu.be/RGRifSQ5m2M  en de single is te beluisteren via de diverse streaming sites o.a. Spotify , Deezer, Juke, iTunes,Tik Tok e.d. De single wordt uitgebracht op een vinyl single en digitaal geplugd door heel Nederland. Meer info www.burdy.eu  of www.facebook.com/Burdy1964

BURDY – IS DAT WAT JE WIL 1E SERIE VINYL SINGLE

Burdy presenteert i.s.m. Mooifeessie.nl de komende 12 maanden iedere maand een vinyl single. Een single met een Nederlandstalige A kant en op de B kant een Groningse piratenkneiter. Op 1 februari kun je de eerste single verwachten.De eerste single van de serie wordt “Is dat wat je wil” als A kant en “Schraai toch nait Anna Maria”als B kant uitgebracht op zwart vinyl en verstuurt naar alle radiostations in Nederland op mp3 en wav formaat.Dit omdat de single nog nooit eerder is uitgebracht als single maar alleen is verschenen op een CD album.Je kunt nu al de single bestellen in de fanshop op www.burdy.eu/shop !

Burdy – Mijn vriend vaarwel A / Sayonara ( Gro.) B –  2e serie Burdy vinyl singles (leverbaar v.a. 1 maart 2021)

Dit omdat de singles nog niet eerder zijn uitgebracht als single maar alleen zijn verschenen op een CD album.
Je kunt nu al de single bestellen in de fan shop op www.burdy.eu/shop en bij www.mooifeessie.nl

De derde vinyl single van de serie ” De hypnotiseur” A  – “Kop der veur” B kant. (April)

Dit omdat de singles nog niet eerder zijn uitgebracht als single maar alleen zijn verschenen op een CD album.
Je kunt nu al de single bestellen in de fan shop op www.burdy.eu/shop en bij www.mooifeessie.nl